Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

  Aanmelden           Webshop

 

Over Verkeersschool Geslaagd

Verkeersschool Geslaagd is actief in de provincie Groningen en voornamelijk in Veendam en omstreken.
Wij bieden examens aan in de examencentra Groningen en Winschoten.

Elders examen doen is in overleg mogelijk.

Wij bieden complete rijopleidingen aan voor de autorijbewijs en aanhangwagen rijbewijs. Bij ons kun je terecht voor zowel theorie- als praktijkopleidingen. Alles onder één dak!

Al onze opleidingen zijn maatwerk en uniek volgens de laatste eisen van het CBR.
Wij geven les op maat! Dit betekend dat jij les krijgt die het beste bij jouw niveau en wensen past.

Rijlessen worden gegeven door een vaste instructeur en lesauto. De opleiding is in stappen verdeeld van makkelijk naar moeilijk waardoor jij optimaal leert rijden. De rijopleiding wordt altijd in overleg samengesteld. Alle vorderingen worden netjes digitaal bijgehouden in de RijschoolApp.

Heb je faalangst, autisme, ADHD of vind je het gewoon spannend? Dat begrijpen wij heel goed! Wij bieden je daarom altijd een proefles/intake om je kennis te laten maken met onze rijschool en het autorijden. Met persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding gaat autorijden leuk worden!

                                                    Gratis proefles

Algemene Voorwaarden                 Privacyverklaring

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren