06 34 01 39 26          info@verkeersschoolgeslaagd.nl        

2. RijschoolApp

 

2 RijschoolApp

 • Hoe werkt jullie App?

  Wij gebruiken een instructeursApp en een leerlingApp. De instructeursApp is voor je instructeur om onder andere rijlessen te plannen, examens te plannen en je vorderingen bij te houden. De leerlingApp is bedoeld voor jou als leerling. Jij kunt hierin je eigen gegevens en die van je rijschool/instructeur inzien, je facturen en betalingen inzien, je opleiding en vorderingen inzien en je rijlessen en examens inzien.
  Je bent op deze manier altijd op de hoogte omdat onze systemen synchroon lopen, waardoor je altijd over de actuele informatie beschikt die je nodig bent. Wij bieden hiermee onze leerlingen transparantie en gemak en gaan met de tijd mee. Je ouders kunnen hiermee uiteraard ook meekijken.
 • Is jullie App gratis?

  JA! Wij bieden al onze leerlingen deze gratis service.
 • Waar kan ik deze downloaden?

  Voor alle apparaten hebben wij een gratis App. Je krijgt na je aanmelding automatisch je inloggegevens per email toegestuurd. In deze email wordt je simpel uitgelegd hoe onze gebruiksvriendelijke App werkt. Je kunt je gegevens ook inzien ( op een computer ) in je internetbrowser. Bij vragen kun je ons altijd contacteren

 

Algemene Voorwaarden                 Privacyverklaring